O nama

„Art Decor” preduzeće je osnovano 1990.god. a do 2009.god.preduzeće se uspešno bavilo i bilo lider u proizvodnji i prodaji svih vrsta pločastih materijala, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu (svih vrsta ploča od prirodnih i veštačkih materijala, furnira, postforming ploča ,ploča od masivnog drveta, unutrašnjih i spoljnih vrata, frontova za sve vrste nameštaja..) kao i nameštaja i svih vrsta enterijera.

„Art NS Gradnja” nastaje 2005.god. kao rezultat strateškog poteza kompanije „Art Decor” , kako bi se plasirao deo kapitala, sa ciljem da se uspešno bavimo i komercijalno-investicionom izgradnjom poštujući kvalitet i rokove.

Naša stručnost u proceni, izgradnji i upravljanju projektima i uslugama pre izgradnje obezbedjuje da naši kupci dobiju kvalitetan proizvod u unapred definisanom vremenskom roku.Ovo se postiže selektivnim korišćenjem odgovornih podizvodjača, angažovanjem i zadržavanjem prvoklasnih stručnih lica i radom za klijente koji dele uverenje u otvorenu,iskrenu i direktnu komunikaciju.

„Art NS Gradnja” je tim ambicioznih stručnjaka iz oblasti projektovanja i inženjeringa koji na osnovu dugogodišnjeg iskustva i inspiracije projektuje i gradi za Vas kvalitetan, topao i udoban, funkcionalan stambeni i poslovni prostor.

Vremenska linija

1990.

Preduzeće je osnovano 1990. godine.

od 2005.

bavi se investicionom i gradnjom stambenoposlovnih objekata.

od 2009.

Preduzeće se bavilo proizvodnjom, prodajom, izvozom repro materijala za drvnu industriju i enterijerstvo, kao i uređenjem enterijera.

ovo je

Naš tim

Naš projektni tim okuplja zaposlene koji imaju iskustva u implementaciji projekata. Identifikujemo i nudimo najbolje ljude za posao, jasno definišemo uloge, odgovornosti i osnažujemo tim za izvršavanje.

Želimo da budemo na samom vrhu razvoja, da slušamo, delimo ideje i sarađujemo. Imamo održiv pristup i uvek podižemo lestvicu u okviru nešeg poslovanja.

Odlikuje nas i brzo donošenje odluka i rešenja svih zadataka zbog velikog poznavanja posla kojim se bavimo i stručnog kadra.

Fokusirani smo na zajednočko donošenje strateških odluka u ranoj fazi procesa, isporučujući najbolju vrednost u lancu snabdevanja kako bi eliminisali iznenađenja.

Aktivno učešće profesionalaca i radnika različitih stručnosti može poboljšati krajnji rezultat svakog projekta.

Upravo je to jedan od glavnih razloga zašto posebno biramo buduće kolege prilikom zapošljavanja. Svesni činjenice da kompaniju čine ljudi, a ne proizvodi i usluge, sa ponosom možemo da kažemo da naš tim čine vrhunski stručnjaci koji svakodnevno rešavaju  raziličite probleme u okviru oblasti kojom se bavimo.

Kada je u pitanju donošenje odluka, timski rad igra ključnu odluku.

Ovakav način rada omogućava idejama da rešimo čak i najteže probleme i ponudimo kreativnija i kvalitetnija rešenja koja za posledicu imaju Win – Win situaciju.

Svaki član našeg tima igra ključnu ulogu u garantovanju da potrebe klijenata budu na prvom mestu, istovremeno osiguravajući da naši projekti budu završeni na vreme i prema unapred definisanom budžetu.

Naša kultura timskog rada nam omogućava da radimo zajedno i da našim klijentima isporučimo kvalitetna i dugoročna rešenja i zajednički ostvarimo dogovorene ciljeve.

Komunikacija

Fokus

Međusobna podrška

Organizacija

Čvrsto verujemo u to da je
kvalitet ono po čemu nas prepoznaju

Naše vrednosti su kamen temeljac našeg kodeksa ponašanja, kako se ophodimo jedni prema drugima, radimo sa bezbednošću i integritetom, pružamo vrednost našim zainteresovanim stranama.
Zajedno gradimo proaktivnu, bezbednu kulturu i listu zadovoljnih klijenata.

KVALITET

Naš cilj je da budemo najbolji i da se stalno usavršavamo.

ODGOVORNOST

Svoje poslovanje vodimo jasnom komunikacijom, očekivanjima i odlukama zasnovanim na podacima i transparentnosti celokupnog procesa.

INOVATIVNOST

Kako se tržište razvija, i mi uvodimo nove pristupe da zadovoljimo i predvidimo njihove potrebe.

STANDARDI

Uvek smo fokusirani na najviše standarde bezbednosti kako bismo stvorili zdravo i bezbedno radno okruženje za sve naše zaposlene. Uvek ostajemo posvećeni zaštiti naših kolega i javnosti, svakog dana.

SIGURNOST

Kao profesionalci u svom poslu, veliku pažnju posvećujemo uštedi novca naših klijenata kroz isplativa rešenja i usluge, dok istovremeno zadovoljavamo visoke standarde kvaliteta, dugotrajnosti i na pravičan način ostvarujemo profit.