gradi za Vas kvalitetan, topao i udoban, funkcionalan stambeni i poslovni prostor

NAŠA MISIJA

Naša misija je da razumemo potrebe naših klijenata, gradimo visokokvalitetne zgrade u predviđenom roku i prema budžetu. Težimo ka tome da obezbedimo kvalitetnu izradu i usluge kupcima i održimo najviši nivo profesionalizma. Želimo da budemo prepoznatljivi po tome što smo stabilni i sigurni, imamo dugoročne odnose sa našim klijentima i lancem snabdevanja, dok doprinosimo zajednici u kojoj poslujemo.

NAŠA VIZIJA

pre svega je efikasan, stabilan i društveno odgovoran poslovi sistem.

Da budemo prepoznatljivi po kvalitetu i stabilnosti podržavajući naše zaposlene i zajednice u kojima radimo.

Da obezbedimo vrhunska održiva rešenja.

Kvalitet

Naš cilj je da budemo najbolji i da se stalno usavršavamo.

Odgovornost

Svoje poslovanje vodimo jasnom komunikacijom, očekivanjima
i odlukama zasnovanim na podacima i transparentnosti celokupnog procesa.

INOVATIVNOST

Kako se tržište razvija, i mi uvodimo nove pristupe da zadovoljimo i predvidimo njihove potrebe

STANDARDI

Uvek smo fokusirani na najviše standarde bezbednosti kako bismo stvorili zdravo i bezbedno radno okruženje za sve naše zaposlene. Uvek ostajemo posvećeni zaštiti naših kolega i javnosti, svakog dana.

SIGURNOST

Kao profesionalci u svom poslu, veliku pažnju posvećujemo uštedi novca naših klijenata kroz isplativa rešenja i usluge, dok istovremeno zadovoljavamo visoke standarde kvaliteta, dugotrajnosti i na pravičan način ostvarujemo profit.

Savremeni
materijali

MATERIJALI

Kvalitetan materijal je preduslov za kvalitetne rezultate.

Sa menadžmentom kontrole kvaliteta, posebno se fokusiramo na odabir kvalitetnog materijala koji obezbeđuju da objekti koje gradimo. nakon više godina ostaju isti kao i prvog dana.

Gradimo lepšu budućnost

Standardi 

Naše poslovanje je bazirano na projektne zadatke urađene u skladu sa važećim zakonom, tehničkim propisima, standardima i normativima. Od početka do zaključenja projekta sve zakonske obaveze, propisi, standardi i normativi moraju biti ispoštovani.

Projekti

Stručnost u proceni, izgradnji, upravljanju projektima i uslugama pre izgradnje obezbeđuje da naši kupci dobiju kvalitetan proizvod po tržišnoj ceni i razumnom vremenskom roku. Ovo se postiže selektivnim odabirom odgovornih proizvođala, angažovanjem i zadržavanjem školovanih stručnjaka i radom za klijente koji dele uverenje u otvorenu, iskrenu i direktnu komunikaciju..

Budimo u kontaktu

Za sva pitanja i nedoumice stojimo Vam na raspolaganju.

15 + 8 =